Apotheek Sanimed

Sanimed staat garant voor klantvriendelijkheid en service. Voor ons team is het belangrijk dat we een echte vertrouwensband met jou als patiënt bouwen, zodat je werkelijk met al je vragen bij ons terecht kan. Wij helpen je verder met onze diepgaande kennis. 

Het Sanimed team is een rasechte dorpsapotheek: wij kennen onze patiënten dan ook écht. Zo kan je rekenen op een volwaardige persoonlijke aanpak, afgestemd op jouw behoeften. 

Over ons

maandag

08:30 - 12:00

13:30 - 19:00

dinsdag

08:30 - 12:00

13:30 - 19:00

woensdag

08:30 - 12:00

13:30 - 19:00

donderdag

08:30 - 12:00

13:30 - 19:00

vrijdag

08:30 - 12:00

13:30 - 19:00

zaterdag

08:30 - 12:00

zondag

gesloten

Vaccinatie tegen COVID en GRIEP

Apotheek Sanimed biedt vanaf nu COVID- en griepvaccinaties aan. Bescherm jezelf en je dierbaren en maak een afspraak voor je vaccinatie. Vragen? Contacteer ons online of kom langs in de apotheek. 

Boek je vaccinatie

Onze favoriete merken

Onze apotheek staat voor kwaliteit en dit reflecteert in de verschillende merken die wij aanbieden. Ontdek de verschillende merken en producten zoals Lierac, Kanjo, Couleurs de Noir, Roger & Gallet, Oh baby en Febelcare.

Ontdek de producten

Cadeautjes inpakken

Wij zijn meer dan medicatie! Bij ons kan je ook heel wat leuke cadeaus kopen - van voedingssupplementen voor sporters tot verzorgingsproducten en cosmetica. Cadeautje gekozen? Dan pakken wij het ook met plezier voor jou in. Zo helpen wij je een handje om iemand die jij graag ziet blij te maken.

24/7 apotheek automaat

Dankzij onze muurautomaat maken we het voor onze patiënten mogelijk om ook buiten onze openingsuren bij ons af te halen en aan te kopen. Plaats je een bestelling in onze webshop, kan je die veilig afhalen aan onze automaat. 

Ontdek de automaat

Diensten

Bij Sanimed worden we met plezier jouw huisapotheker. Als patiënt kunnen we jou dan gratis hulp bieden bij medicatienazicht en het opstellen & beheren van een medicatieschema. Uiteraard bieden we standaard persoonlijk advies. We nemen onze tijd om naar jou te luisteren en werken indien nodig ook samen met je arts of andere zorgverleners.

De persoonlijke online service van je vertrouwde apotheker

Met 1 klik sta je in contact met je eigen apotheker!

Stuur je voorschrift door. Bestel online of reserveer je producten. Stel je vraag of raadpleeg je medicatieschema. Je hebt altijd alles bij de hand!

Mijn Farmad Apotheek is beschikbaar als app op je smartphone.

Gebruik je een tablet of PC? Surf dan naar https://farmad.online